Menu

 

 

fb ln 

  • home slider1-240

Griekse broccoli

Ingrediënten
• 500 gram broccoli
• 1 ui
• 1 rode paprika
• 1 tomaat
• 1 eetlepel olie
• Citroensap

Bereiding
1. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in flinke rozen.
2. Schil de stelen en snijd ze in stukken.
3. Maak de ui en de paprika schoon.
4. Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
5. Was de tomaat en snijd hem in stukjes.
6. Fruit de ui in de olie glazig.
7. Voeg de stukjes tomaat en blokjes paprika toe en stoof dit een paar minuten.
8. Doe er de broccoli bij met een beetjes water en stoof het geheel in ± 5 minuten gaar.
9. Maak de groente op smaak met wat citroensap.

Menusuggestie
Lekker met kipfilet en aardappelpuree.

 

  1. Particulieren
  2. Bedrijven
  3. Kinderdagverblijf
  4. Verzorgingshuis
  5. Business to Business

Particulieren

Steeds een nieuwe fruitkrat en/of groentekrat aangeleverd door ons. U kunt kiezen uit meerdere pakketten die aansluiten bij uw wensen. 

Bedrijven

De Vitaminebron biedt u als werkgever de mogelijkheid om werkfruit aan te bieden aan uw medewerkers. Wij verzorgen de levering van het fruit, maar zorgen er ook voor dat het fruit mooi wordt gepresenteerd bij u op kantoor. Werkfruit helpt werknemers gezond te blijven, verhoogt de arbeidstevredenheid en houdt het ziekteverzuim laag. Daarnaast is werkfruit ook nog eens fiscaal onbelast.

kinderdagverblijven

Vers fruit halen of bestellen is vaak lastig, tijdroverd en duur. Dan komt het er nog bij dat er niets zo vervelend is als losse bonnetjes of contact moeten afrekenen. De Vitaminebron voor de kinderopvang is de manier om snel, gemakkelijk en voordelig vers fruit en verse groente te bestellen. We hebben 2 bezorgmomenten hiervoor. Op maandag en woensdag bezorgen wij zonder aflever en bezorgkosten. Vraag naar nu naar de mogelijkheden. Want met gezond eten kun je niet jong genoeg beginnen!

 

 

Verzorgingshuizen

Een paar keer per week komen we met een groot assortiment aan fruit al bij verschillende verzorgingstehuizen. De bewoners ervaren het gemak van deze service als zeer positief. Zo ook ons advies, want wij kunnen alles vertellen over de diverse soorten appels, bananen, druiven, kiwi's, mandarijnen, sinaasappels, peren, tomaten, komkommer, zacht fruit. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met op. Het telefoonnummer is 06-52777251

Business to business

De Vitaminebron is een begrip in de groente en fruit wereld. Door onze jarenlange ervaring met groente en fruit zijn we een spin in het web. We hebben diverse goede contacten zodat we bijna altijd uw gewenste producten kunnen verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. We leveren aan, horeca, bakkers, groothandelaren, winkels en zelfstandige supermarkten. Uiteraard beleveren we ook de groothandelaren en supermarkt organisatie.

next
prev

De Vitaminebron


Telefoon:06 527 772 51
E-mail: info@devitaminebron.nl

Velden met een * zijn verplicht in te vullen velden

Log In or Register